5 otravných věcí, které dělá spolujezdec! Znáte je?

Znáte to, když prostě v autě nejedete sami.. | foto: Pexels.com

Určitě je znáte a některé z nich vás dokážou pořádně rozčílit.

1 Přenastavování rádia

Hraje písnička, která se mu nelíbí? Jednoduše jí přepne. Nebo snad ta vaše oblíbená hraje moc na hlas a jeho to štve, tak vám prostě ztlumí hlasitost. Vy se soustředíte na řízení a náhle vám nastaví hlasitost na maximum? Jo tak tohle řidičům leze pořádně na nervy.

2 Lekání

„Hele! Koukej támhle!! Ta měla ale hezkou kabelku viď?“ Že jste si mysleli, že se na vás řítí kamion? Kde pák, spolujezdec kouká kde co lítá a když vidí něco pro něj zajímavého, neváhá zakřičet hele, podívej, pozor na to a tak dále, však to všichni známe…

3 Navigátor profesionál

„Jeď támhle doprava, to je zkratka“ slyším. Ocitám se v pěší zóně, kde si na mě smlsl místní „měšťák“. Nebo vás spolujezdec posílá do jednosměrky akorát ve špatném směru? Zaručené zkratky a špatné navigování dokáže bezpečně rozčílit kde jakého šoféra.

4 Jídlo v autě

Cpe si ústa něčím, co skvěle drobí, ještě do toho něco vykládá. Klín má plný drobků a ty samozřejmě při vystupování zůstanou pod sedadlem. Že je vašemu spolujezdci jedno, že máte auto jako ze škatulky? No co, zanadáváte si, až to budete zase po někom muset vysávat.

5 Neustálé povídání

Už vás bolí hlava? Ještě aby ne, desátá historka a vypadá to, že toho není konec. Kdyby jen povídal, ale on chce od vás reagovat na jeho humorné anekdoty. Taky už jste někdy v hlavě vykopli spolujezdce z auta za jízdy?

Čím štve spolujezdec vás? Napište nám to do diskuze.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy