VIDEO: Hodně povedená reklama na Lamborghini Huracán LP 640-4 Spyder

Lamborghini Huracán Spider | foto: Lamborghini

Italská automobilka Lamborghini vydala první propagační videoklip, na němž je zachycen jejich nejnovější skvost - Huracán LP 610-4 Spyder.

Před týdnem ve Frankfurtu představilo Lamborghini otevřenou verzi svého Huracánu a k tomu výrobce dodal, že "obloha už nikdy nebude stejná". A dnes jsme konečně zjistili, co tím myslí. Pokud jste dost bohatí, budete si moct koupit auto, které "ovládne počasí", alespoň tak to stojí ve videu.

Elektricky ovládaná střecha potřebuje ke stažení 17 sekund a může být aktivována pomocí tlačítka umístěným na středové konzoli. Stáhnutí lze provést při rychlostech do 50 km / h a ta větší příplatek lze pro Huracán Spyder objednat střechu v černé, červené nebo hnědé. Všechny vozy jsou vybaveny 20-palcovými koly Giano, LED světlomety a 12,3-palcovým displejem se sdruženými přístroji.

První kusy otevřeného LP 610-4 Spyder přijdou na jaře roku 2016, ale ti, kteří by chtěli raději hardcore verzi klasického kupé, si budou muset počkat na ostré Huracán Centenario LP 770-4 s výkonným dvanáctiválcem pod kapotou.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy