Jaguar a Land Rover prezentují úžasné vozy pro nový film Spectre

Jaguar C-X75 jako hvězda snímku Spectre | foto: jaguar land rover

V souvislosti s novým snímkem Spectre se nejvíce hovoří o nové Aston Martinu DB10. To ale není jediný úctyhodný vůz, který se v tomto filmu objeví.

Již několikrát jsme měli možnost zhlédnout trailery k chystanému snímku Spectre. V nich jsme si všímali především nového Aston Martina DB10, se kterým se prohání agent 007. To ale není ani zdaleka jediný vůz v tomto snímku, který stojí za pozornost.

Bondů protivník se totiž neprohání v ničem jiném než je Jaguar C-X75. Jedná se o nejpokročilejší Jaguar v historii. V jeho útrobách se nachází přeplňovaný čtyřválec 1,6 litru s výkonem 510 koní. Díky tomuto agregáty zrychluje z 0 na 160 km/h pod neuvěřitelných 6 sekund a jeho maximální rychlost dosahuje hodny 354 km/h.

Za zmínku stoj ale také dvojice offroadů, které se ve filmu rovněž objeví. Prvním z nich je ostrý Range Rover SVR. Druhým offroadem je značně upravený Land Rover Defender. Ten prošel úpravami přímo u Land Rover Special Operation. Výsledkem je tato teréní mašina s průměrem teréních pneumatik celých 37 palců.

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy