VIDEO: Majitel zničil svůj nový Mercedes-Benz S63 AMG golfovou holí

Majitel ničící svůj Mercedes S63 AMG | foto: live leak

Občas se setkáme s tím, že někteří majitelé luxusních vozů neudrží své nervy na uzdě a díky špatné péči ze strany automobilky svůj klenot rozbijí. Dnes vám přinášíme další případ, kterým je majitel nejnovějšího Mercedesu S63 AMG.

Celý příběh se stal před pár dny v Jižní Koreji a obětí se stal nový Mercedes-Benz S63 AMG. Ten majitel hodlal zničit svou golfovou holí, a to na protest proti špatnému servisu tamního zastoupení automobilky.

 

Přiložené videu zobrazuje 33-letého muže, který se rozhodl tímto činem protestovat proti místní pobočce Mercedes-Benz. Muž měl totiž potíže s motorem vozu a ani napotřetí se jim závadu nepovedlo odstranit. Celá věc ale dostala jiného rozměru, když prodávající údajně slíbil, že jej vymění, pokud se to stane znovu.

Když motor znovu selhal během rodinného výletu, majitel se vrátil do pobočky, kde mu bylo řečeno tamními pracovníky, že se nedá nic dělat. Dále mu řekli, že pokud chce sjednat nápravu, musí vyčkat až se jejich šéf vrátí ze služební cesty. Jak to nakonec dopadlo, vidíte sami...

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy