Omlazené Mitsubishi Outlander PHEV se ukáže ve Frankfurtu

Mitsubishi Outlander PHEV 2016 | foto: Mitsubishi Motors

Z Japonska k nám brzy přijede evropská speficikace omlazeného Mitsubishi Outlander PHEV, která si odbude svou premiéru letos v září na frankfurtském autosalonu.

Facelift přináší stylingová vylepšení, přičemž Mitsubishi použil svou takzvanou "Dynamic Shield" přední mask. Vůz tak vypadá dravě a zároveň elegantně. Do nabídky se dostaly i dvě nové barvy karoserie s názvy Ruby Black Pearl a Quartz Brown Metallic.

Sám výrobce považuje Outlandera PHEV za "První světové plug-in hybridní SUVs pohonem všech kol" a jeho facelift ho obohatil o prvky jako jsou LED denní svícen a nebo nová zadní světla. Jiný je i zadní nárazník a 18-palcové dvoubarevné slitinové disky.

Mitsubishi prý použilo víc jak 30 vylepšení, včetně použití většího množství zvukově izolační hmoty, dynamických tlumičů a dalších antivibračních materiálů. Navíc, zlepšena je i stabilita vozu a taktéž efektivita v oblasti spotřeby, a to o 8 procent.

Nový Outlander PHEV bude k vidění na autosalonu ve Frankfurtu už příští měsíc a bude stát vedle klasického Outlanderu a nebo nového Pajera. Zároveň zde Mitsubishi ukáže verzi Outlander PHEV Baja Portalegre 500, což je soutěžní rally verze, která si zde taktéž odbude svou evropskou premiéru.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy