Náklaďák se během chvilky promění na obytný hrad! To musíte vidět

Tento náklaďák se promění na hrad. | foto: youtube.com

Různých obytných vozů a domů na kolečkách jsme vám již ukázali mnoho, ale tenhle je opravdu unikátní. Z tak trochu pouťově vypadajícího náklaďáku dokáže rodinka během chvilky postavit nefalšovaný hrad!

Justin Hayward a Jola Siezen jsou se svým synem stále na cestách. Je to hlavně kvůli Jolině práci, živí se jako artistka a stále mění místo pobytu. Protože chtěli mít kam se po práci vracet a nechtěli bydlet po motelech, rozhodli se mladí partneři postavit si dům na kolech. Tedy spíš hrad.

Koupili starý náklaďák a pustili se do práce. Výsledek je opravdu ohromující. Ve složeném stavu vypadá dům jako náklaďák se zvláštní přístavbou, ale když ho začnou rozkládat, spadne divákům čelist. Během chvilky se totiž vysune ze střechy terasa a z boků vyjedou dvě přídavné místnosti. Uvnitř se rozloží překvapivě prostorný byt, který má rozměry většího českého 1+1. A to vše v kabátku pohádkového hradu.

Celý dům je navržený velmi chytře. Má sluneční kolektory pro ohřev vody, na vrchu věžičky je dokonce prostor, kde ve velkém horku suší ovoce. Bezúčelné nejsou ani obě "věžičky." V jedné je toaleta, v druhé malá koupelna s pračkou a sprchou. Ve třetí věži nad kabinou náklaďáku se nachází prostorná ložnice se vstupem na obří střešní terasu. 

Dokážete si představit život na zámku? A na zámku postaveném z náklaďáku?

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy