Slovenský raper vydává ódu na vizionářskou automobilku Tesla

Tesla Model S | foto: Tesla Motors

O automobilce Tesla a jeho vlajkové lodi Model S jsme toho napsali již mnoho. A je každému jasné, že se jedná o náš oblíbený elektromobil. Jeden slovenský umělec si ale tento vůz natolik zamiloval, že pro něj připravil vlastní hymnu.

Na světě pravděpodobně neexistuje motorista, který by mohl říci, že Tesla Model S je špatné auto. Jedná se totiž o nejprodávanější elektromobil na světě. Model S celkově změnil pohled lidí na elektromobily. Namísto malé elektrické škatule to je totiž vůz, který je opravdu využitelný i v praxi mimo město.

Automobilka svým názvem odkazuje a vzdává hold géniovi Nikolu Teslovi. Stejně tak ale vzdává hold jeden slovenský raper automobilce Tesla. Tento raper se jmenuje Suvereno. Pokud se nepohybujete ve vodách česko-slovenského rapu, jedná se o člověka, který se ve svých textech snaží upozornit na problematiku soudobého lidského života. Na paškál si nejvíce bere znečišťování přírody, lidskou nenasytnost, ale nebojí se ani témat jako je boj s ropnými společnostmi.

Jeho poslední singel nese jméno TESLA. Jak název napovídá jedná se o ódu na elektromobil Elona Muska. V úvodu klipu vidíme skupinu mužů, kteří pohřbívají spalovací motor. Celý videoklip pak vyzvedává výhody elektrických motorů.

Sám Suvereno ve svém prohlášení na sociální síti uvádí, že se nejedná o žádnou placenou reklamu ani product placement. Jisté ale je, že automobilka Tesla si může mnout ruce. Dostane li se tento videoklip do celoplošného vysílání získává, tak obrovskou reklamu v celé ČR a SR a to absolutně zadarmo.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy