Zrychlí z 0 na 60 mil v hodině za 3,2 sekundy pane Bonde!

James Bond se seznamuje s novým Aston Martinem DB10. | foto: youtube.com

James Bond je kultovní postava známá po celém světě. Agent 007 se nikdy netajil slabostí pro krásné ženy a rychlá auta. A právě ta se opět ukazují v novém filmovém traileru.

 Sice nemohu mluvit za všechny naše čtenáře, ale tak nějak předpokládám, že vztah s filmovými novinkami mají podobný jako já osobně. Pokud nemá film v názvu slova jako je „need“, „speed“, „rychle“ nebo „zběsile“ rozhodně se nedá říct, že bych bedlivě vyhlížel jeho premiéru, nebo trailer.

Výjimku ovšem tvoří příběhy o britském gentlemanovi jménem James Bond. Pokud si myslíte, že to je hlavně pro automobily, kterými se tento nesmrtelný agent Jejího veličenstva prohání, hádáte správně.

To, že Aston Martin připravil pro nové pokračování příběhů agenta 007 zcela nový vůz DB10, není žádné tajemství. Nikoho již nepřekvapí ani to, že Bondův nový protivník bude pilotovat neméně úchvatný Jaguar C-X75.

Právě tyto vozy jsou vidět, byť jen na pár vteřin v nedávno vydaném traileru. Za zmínku stojí kromě akčních scén, ve kterých DB10 létá vzduchem, nebo plive plameny i scéna zcela nenápadná. V čase 0:32 je totiž zmíněno, že Aston Martin DB10 zvládá zrychlit z 0 na 60mil v hodině (96.5 km/h) za 3,2 sekundy.

Zda tomu tak bude i u skutečného DB10 nebo si tuto hodnotu filmaři vycucali z prstu se bohužel dozvíme až za pár let.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy