Faceliftované Porsche 911 spatřeno v Praze bez jakéhokoliv maskování

Porsche 911 (2016) | foto: Fostla

Testovací prototyp zmodernizovaného Porsche 911 byl před několika dny vyfotografován v ulicích Prahy. Vzhled se změnil jen málo, nejvíce novinek tak najdeme pod kapotou.

Osvěžená 911 (991.2) se ukáže na letošním autosalonu ve Frankfurtu a pořízený snímek naznačuje, že vzhled nebude tím hlavním, na čem Porsche zapracovalo. Novinkou je zde například zcela nový zadní nárazník, jinak umístěné koncovky výfuku a designově jiná kapota motoru.

Úpravou má projít i příď, kde se objeví nový nárazník a odlišná grafika světlometů s LED diodami pro denní svícení. Zatím nepotvrzenou zprávou je i nasazení nových laků karoserie a také nových vzorů litých kol. Bohužel, zatím není přesně specifikováno, jaké motorizace se pod kapotou omlazené 911 objeví, stejně tak, jaký výkon dostanou.

Facelift by měl přinést i drobné změny do kabiny, kde se objeví některé doplňky, jejichž dárcem bude menší sourozenec modelu Cayenne, Porsche Macan. Dále se také ukáže, zda verze GT3 dostane atmosférický motor a také klasický manuál, o kterém se již delší dobu mluví.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy