Kapela One Direction navrhla nové zbarvení Hondy Civic. To se budete divit.

Honda Civic v úpravě od kapely One Direction | foto: Honda

Automobilky velice často a velice rády spojují své jméno se jménem slavných osobností. Honda se rozhodla spojit rovnou s celou kapelou. Jaký je výsledek jejich spolupráce se můžete dočíst v následujících řádcích.

Japonská automobilka Honda se při propagační kampani nového Civicu spojila se světově proslulou chlapeckou kapelou One Direction. Výsledkem jejich spolupráce je tzv „2015 HONDA CIVIC TOUR PRESENTS ONE DIRECTION ON THE ROAD AGAIN“. Už podle názvu je patrné, že se jedná o tour hudebních koncertů, při nichž bude Honda Civic 2015 nemálo propagována.

Tato tour bude obsahovat 17 zastávek po celých Spojených státech amerických. Součástí této masivní propagační akce je i soutěž, ve které je možná vyhrát nový vůz Honda Civic 2015. Nebude se ale soutěžit o obyčejný Civic, ale o vůz, jehož exteriér byl upraven samotnými členy kapely One Direction. Sám se musím přiznat, že si ani nevzpomínám, kdy jsem viděl ošklivější auto. Možná máte ale vy odlišný názor. Napište nám do komentářů pod článek, jestli by jste v takovém voze jezdili s radostí nebo studem.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy