V Detroitu byl vyfocen nový Chevrolet Camaro SS

Chevrolet Camaro SS (2016) | foto: CamaroNews

Není to zas tak dávno, co se nám ukázala nová generace kultovního muscle caru Chevrolet Camaro a nyní vám přinášíme první snímek ostré verze SS. Ta byla náhodně přistižena na parkovišti v americkém Detroitu.

Šesté vydání populární americké ikony bylo odhaleno v květnu, ale dřív než na konci tohoto roku se nedostane do prodeje. Ve Spojených státech amerických přijde na plochy autosalonů až v prosinci, Evropa si bude muset počkat až do jara roku 2016. Ostrá verze Camaro SS pak nabízí lepší pohled na evoluční pokrok, který vůz mezigeneračně prodělal.

Tomu odpovídá i agresivní body kit karoserie a hlavně osmiválcový 6,2-litrový motor o výkonu 455 koní a 617 Nm točivého momentu. Ten bude posílat výkon na zadní nápravu skrze standardní 6-stupňovou manuální převodovku nebo na přání přes 8-rychlostní automat. Ve výbavě nebudou chybět ani aktivní tlumiče Magnetic Ride Control o kterých výrobce říká, že přítomné aktivní tlumiče můžou analyzovat povrch cesty až 1000x za minutu a dle toho upravovat svou tuhost. 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy