VIDEO - První Mazdy MX-5 se vylodily v USA

Mazda MX-5 bude uvedena na trh v USA během několika týdnů. | foto: Mazda Europe

Mazda MX-5 se chystá během několika týdnů spustit prodej sportovního roadsteru MX-5. Americká dealerská síť Mazdy tak vypustila do světa video jak probíhal příjezd prvních MX-5 na americkou půdu.

 O Mazdě MX-5 toho bylo namluveno i napsáno již mnoho. Například zde si můžete přečíst náš poslední článek o úspěchu tohoto sportovního roadsteru v mezinárodní designové soutěži Red Dot Award.

Nás ale zaujalo video, které vypustila do světa americká dealerská síť Mazdy. To zachycuje „vylodění“ prvních MX-5 na americké půdě. Můžete si všimnout, že drtivá většina z nich je rudé barvy a stojí na sedmnáctipalcových kolech. Jsou to totiž vozy ve výbavě Launch edition. Do této výbavy patří například i adaptivní LED světlomety, kožená sedadla, automatická klimatizace, audio systém BOSE a informační systém Mazda Connect.

Všechny vozy ve videu jsou vybaveny dvoulitrovým motorem Sky Active se 155 koňmi. To je totiž jediná motorizace, která bude v USA dostupná. Převodovky jsou ale na rozdíl od motoru na výběr dvě -šestistupňový manuál nebo šestistupňový automat.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy