Chevrolet vybral 8 tratí pro testování nového Camara. Známe 6 z nich.

Chevrolet Camaro šesté generace bude testován na 8 různých tratí po celém světě. | foto: Chevrolet

Inženýři Chevroletu věnovali vývoji nového Camara mnoho času a tvrdé práce. Nyní si vytipovali hned 8 závodních tratí po celém světě, kde budou doladěny detaily vozu. Které tratě to konkrétně budou?

Americký Chevrolet nedávno odhalil novou generaci jednoho z nejlegendárnějších muscle carů všech dob – Camara. A jednoduše musíme Chevrolet pochválit. Způsob, kterým šestou generaci Camara prezentuje na veřejnosti je opravdu příkladná a jak to zatím vypadá bude právě šestá generace naprosto odlišná od všech předešlých. Jak tvrdě na tomto voze inženýři pracovali skvěle dokazuje například jen to, že vůz strávil celých 350 hodin ve větrném tunelu.

Pro závěrečné úpravy nastavení podvozku, motoru, převodovky a vlastně celého vozu si Chevrolet vytipoval 8 závodních tratí po celém světě. Zveřejněno bylo zatím šest z nich. Konkrétně se jedná o: Mid-Ohio, Road Atlanta, Spring Mountain, VIR, Willow Springs, a samozřejmě nezapomenutelná Severní smyčka.

Při čekání na doplnění seznamu si zatím můžete prohlédnout emoce a jízdní dojmy Dennise Pittsenbargere, který absolvoval ostré kolo za volantem prototypu šesté generace Camara.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy