VIDEO - Aston Martin DB10 plive plameny v novém traileru

Nový Aston Martin DB10 pro Jamese Bonda | foto: Aston Martin

Když se objeví trailer na nový film, zaujme mě to asi stejně, jako když Eva a Vašek vydají novou desku. Situace se alespoň trochu změní, když zjistím, že se jedná o nový akční film s agentem 007. A když se v traileru objeví i nový Aston Martin DB10 začínají se mi rozšiřovat zorničky. Jen těžko pak popsat mou reakci, kdy sem poprvé zhlédl trailer celý. Aston se v něm objevuje sice jen na několik málo sekund, ty ale stojí za to.

Asi každý fanoušek motorismu zaznamenal, že v připravovaném snímku Spectre se proti sobě postaví James Bond v konceptu Aston Martin DB10 a jeho protivník, Franz Oberhauser, sedlající neméně úžasný vůz Jaguar C-X75.

V novém traileru nám filmaři dávají nahlédnout právě na závěrečnou honičku mezi těmito dvěma úžasnými stroji. A jak je z nejednoho záběru patrné, nebude to žádná romantická vyjížďka.Bond bude s Astonem proskakovat střechami jiných vozů, jakoby se nechumelilo a Jaguar obdaruje slušnou porcí plamenů.

Zkrátka je na co se těšit, i když se musím přiznat, že vůbec netuším, kolem čeho se bude děj filmu odehrávat. Jediné co mě totiž zajímá, jsou ti dva čtyřkoloví krasavci.

Pokud vás zajímá, jak probíhalo samotné natáčení akčních scén s touto dvojicí jedinečných vozů doporučuji navštívit následující ČLÁNEK.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy