Pontiac GTO - nová filmová hvězda!

GTO | foto: General Motors

Další automobilovou filmovou „Star“ se má brzy stát Pontiac GTO. Už poněkolikáté se automobiloví výrobci..

..snaží zapůsobit na své zákazníky prostřednictvím úspěšného filmu, tak jako je tomu například v bondovkách a v poslední době je tato reklama pro nové modely stále častěji využívána.

Pontiac GTO si zahrál v novém filmu „The Last Ride“, který nyní vstoupil do kin na domácím trhu v USA. Tento příběh je o skupině, která se dá opět dohromady zásluhou lásky k legendárnímu vozu. Ve filmu se setkáme jak s modelem GTO z roku 1969, tak s novým Pontiacem GTO 2004.

V hlavních rolích se představí herci Dennis Hopper, Will Patton, Fred Ward a Chris Carmack. Producent filmu je Rob Cohen, který rovněž řídil filmy o automobilech The Fast and the Furious a XXX. Automobilka dodala filmařům 10 modelů současných Pontiaců GTO a rovněž se podílela na vyhledání 2 vozů z roku 1969.

Pontiac pro rok 2004 se v USA prodává s celohliníkovým motorem V8 o objemu 5,7 litru a výkonu 350 koní, jenž pohání zadní kola a je schopný zrychlit GTO z 0 na 100 km/h za 5,3 sekundy. V základu najdete čtyřstupňovou automatickou převodovku, k dispozici je však i šestistupňová manuální.

Foto: General Motors

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy