Nový Hyundai ATOS Prime

Společnost Hyundai Motor Company představila poprvé nový ATOS Prime na autosalonu IAA 2003..

..ve Frankfurtu nad Mohanem. Tento v Indii vyráběný automobil určuje stejně jako jeho korejský předchůdce nová měřítka v segmentu malých automobilů. Mezi jeho přednosti patří posilovač řízení, bezpečnostní prvky jako zdvojené boční výztuhy ve dveřích, nové prvky komfortu jako elektrické ovládání zadních oken a mnoho dalších.

"Evropští zákazníci milovali základní koncepci Atosu, a tak jsme ji jednoduše aktualizovali," vysvětlil prezident a předseda správní rady společnosti Hyundai Motor Kim Dong-Jin. "Z hlediska výrobní kvality, výkonnosti a každého měřitelného faktoru tento nový Atos Prime splní nebo překročí očekávání evropských zákazníků."

Výlučný vysoký styling nového Atosu Prime již získal ocenění na zámořském trhu. Karoserie je souladem tvarů a funkčnosti. Její styling, jenž byl prověřen v aerodynamickém tunelu, snižuje součinitel odporu vzduchu, zatímco návrh "vysokého chlapce" umožňuje maximální zužitkování místa nad hlavou pro pocit větší prostornosti, který zákazníci v tomto segmentu velmi oceňují. Interiér byl přepracován a překonstruován tak, že nabízí na danou třídu vozu unikátně objemné úložné prostory.

Zdroj: Tisková zpráva Hyundai ČR

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy