VIDEO - Tisíc kilometrů v hybridním supersportu

porsche 918 spyder | foto: Porsche

Na oslavu deseti milionů fanoušků Porsche na sociální síti Facebook byla vykonána cesta skrze Anglii a Wales dlouhá ticíc kilometrů. Jak celá cesta probíhala se dozvíte v následujícím videu.

V dnešní době je pro jakoukoli společnost na světě nesmírně důležitá publicita. Ať vyrábíte hypersportovní vozy nebo vyvážíte septiky, musí o Vás být slyšet, jinak vám business nepokvete. A kde se dnes lidé nejčastěji dozvídají novinky? No přeci na sociálních sítích. Toho si je vědomé i německé Porsche a usilovně pracuje na rozšíření své fanouškovské základny na tomto webu.

Ta nedávno překročila hranici úctyhodných deseti milionů a Porsche se rozhodlo, že si to zaslouží oslavičku. Vypsalo proto soutěž, jejíž hlavním cenou byla projížďka v jejich vlajkové lodi – Porsche 918 Spyder. Nejednalo se ale o projížďku po dvorku firmy, ale rovnou o cestu po Anglii a Walesu, která čítala celých 1 000 km.

Šťastným výhercem této soutěže se stal mladý muž z Rakouska, Ingo Georges Vandenberghe a celý průběh cesty, který mu závidí ne jeden smrtelník, nám Porsche přináší v následujícím videu.


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy