VIDEO - Ken Block řádí v upraveném Raptru 150 na sněhu

Ford | foto: Car and Driver

Ken Block nám opět ukazuje svou hračku Raptor F150. A nutno uznat, že KB ví, jak si sníh užít.

Jméno Ken Block asi není třeba dvakrát představovat. Jedná se o profesionálního závodního pilota, který je slavný po celém světě, díky svým bláznivým videím, ve kterých se se svými upravenými rallyovými Fordy „klouže“ po opuštěných letištích a podobných místech. Také je to ale zakladatel společnosti Monster WorldRally Team, která je dnes známa pod názvem Hoonigans Racing Divisions.

Právě tato společnost si nedávno vzala na paškál už dosti drsný offroad Ford F150 Raptor. Po „menších“ úpravách už „véosmička“ nedává jen ubohých 411 koní, ale rovných 650.

Vůz prošel i několika kosmetickými změnami. Té největší si všimne každý, opravdu každý. Vozu totiž chybí kola. Ta byla nahrazena čtveřicí pásů. V mých očích se tak jedná o ideální vůz pro zimní dovolenou na horách. Ken Block měl asi stejný nápad a přináší nám tak společně se serverem CarAndDriver.com toto zábavné video. Za zmínku také stojí fakt, že tento upravený Ford F150 Raptor je neoficiálně nejrychlejší pásový dopravní prostředek, v námi známém vesmíru.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy