VIDEO -Cadillac Ciel v novém holywoodském filmu

Ciel Concept | foto: Cadillac

Nová teenagerská komedie Entourage asi nezaujme automobilového fanouška svým dějem, ale rozhodně ho zaujme vůz, kterým se byť jen na pár chvil bude prohánět hlavní hrdina.

Pátého června proběhne v USA světová premiéra očekávaného snímku Entourage, v Čechách bude mít film svou premiéru o třináct dní později pod názvem Vincentův svět. Má se jednat o teenegerskou komedii z prostředí Hollywoodu a nočního života slavných a bohatých lidí.

Věřím že i ve Vás tyto informace vyvolávají stejný zájem o to zhlédnout tento film jako ve mně. (Zhruba asi stejně, jako mě zajímá co zrovna vysílá TV Šlágr.)

Ovšem To lehce změní jediná informace. Můj zájem o tento film totiž okamžitě narostl po té, co jsem se dozvěděl, že si ve filmu zahraje i, dle mého názoru jeden z nejkrásnějších navržených kabrioletů současné doby, Cadillac Ciel Concept.

Jedná se o koncept představený již roku 2011. Jeho hybridní pohonné ústrojí se skládá z motoru V6 3,6 litru o výkonu 425 koní a Lithium-ion baterií.

Na první pohled je jasné, že byl celý koncept inspirován americkým klasikami obřích rozměrů, které se v minulém století proháněli po celé Severní Americe. Na délku vůz měří úctyhodných 517 centimetrů a na výšku měří přitom jen 127 centimetrů.


Pokud vás zajímá více o tomto voze, jako například co bylo konkrétně inspirací designerů a čeho chtěli dosáhnout určitě doporučuji zhlédnout následující video pod článkem.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy