VIDEO - Supersporty pro nového Bonda

Aston Martin | foto: Aston Martin

James Bond byl vždy obklopen množstvím skvělých aut. Od velkých Bentley přes mrštnou Toyotu, Lotus zkřížený s ponorkou a v neposlední řadě i spoustou krásných Aston Martinů. Nyní se na internetu objevilo video z natáčení, kde se prohání vůz poslední zmíněné automobilky ulicemi Říma, s mocným nepřítelem od Jaguaru v zádech,.

V posledních letech si při vyslovení jména James Bond každý automobilový fanoušek nepředstaví nic jiného, než Aston Martin. Tato britská automobilka už prostě k agentu 007 patří jako kuře ke KFC. Není proto divu, že pro chystané pokračovaní filmové série, o agentovi s povolením zabíjet, filmaři opět sáhli po Astonu, coby „Bond car“. 

Výrobce si dal nyní ale opravdu záležet. Namísto toho, aby filmařům půjčil jen pár předváděcích vozů, vytvořil pro snímek zcela nový vůz – Aston Martin DB10. O tomto voze se ale již namluvilo a napsalo moře slov. Jádro tohoto článku tudíž nebude o tomto skvostu, ale o videu, kde se DB10 prohání ulicemi Říma s „záporáckým“ Jaguarem C-X75 v patách!

Přiznám se, že mě samotného filmy s Bondem nikdy moc nefascinovaly. Jediné co mě zajímalo, byla jeho auta a pro tuto filmovou novinku to platí dvojnásob. Upřímně je mi jedno, kdo bude další „bond girl“ nebo kolik lidí bude zastřeleno. To na co se těším, totiž není nic jiného než ony zmiňované supersporty na obrazovce!

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy