Ilustrace nové Audi A4 (2016), nechybí ani pohled do kabiny

Automobilový ilustrátor Julien Jodry je méně známým umělcem, ale i tak se čas od času ukáže se zajímavým projektem.

Nedávno například představil pro francouzský časopis Auto Moto podobu nadcházející generace Audi A4 (B9), která má být představena v následujících měsících. Pro tvorbu snímků využil nedávné špionážní záběry a Jodry se tak rozhodl podělit se o svou vizi zcela nového kompaktního sedanu z Ingolstadtu.

Vůz přijme evoluční design a příští generace A4 bude okamžitě rozpoznatelná od svých větších bratrů.  I přes nárůst délky a vnitřního prostoru dojde k úbytku na váze zhruba 100 kg díky přechodu na podvozkovou platformu MLB Evo.

Pokud jde o motory, španělská média vydala rozsáhlé informace o tom, co bude pohánět novou A4. Za jednu z nejzajímavějších verzí je považována A4 e-tron s motorem 2.0 TDI o výkonu 190 koní a dvěma elektromotory o výkonu 136 koní. Se pohonnou soustavou pak bude spojena 9-ti rychlostní převodovka S tronic.

Padla i zmínka o ostré verzi RS4, jenž pravděpodobně přijde v roce 2017. Pod kapotou vrcholného provedení pak s největší pravděpodobností najdeme twin-turbo 6-válec s objemem vice jak 3,0 litry a výkonem něco málo přes 431 koní.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy