Caterham uvádí na trh tři nové verze modelu Seven

Automobilka Caterham představila tři nové verze modelu Seven, které budou prozatím dostupné na prodej jen ve Velké Británii.

Jedná se o varianty 270, 360 a 480 a svým majitelům nabídnou bohaté jízdní zážitky. Tři nové vozy se umístí mezi modely Seven 160 a přeplňovanou variantou 620R, což je nejsilnější verze modelu Seven co kdy byla postavena.

Základní verze 270 je poháněna 1,6-litrovým motorem Ford s variabilním časováním ventilů o výkonu 135 koní. O něco silnější Seven 360 používá 2,0-litrový zážehový motor Duratec Ford s výkonem 180 koní. Nejsilnější verze Seven 420, která nahrazuje provedení Superlight R400, přichází se stejným 2,0-litrovým motorem s výkonem 210 koní.

Britský výrobce také oznámil, že pro všechny uvedené varianty připravil dva nové balíčky výbav. Balíčky s označením S a R nabízejí speciálně šité obložení na míru. Paket S přidá koberce, přední sklo, odvětrávánou kapotu a kožená sedadla. Balíček R obsahuje diferenciál s omezenou svorností, sportovní podvozek a čtyřbodové pásy.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy