Honda Civic Type R se ukázala ve třídvéřovém provedení

Nedávno představená Honda Civic Type R se včera objevila na internetu se třemi dveřmi, jehož ztvárnění má na svědomí designér X-Tomi Design.

Premiéra klasického Type R se uskutečnila na autosalonu v Ženevě a velmi očekávaný Civic Type R dorazil zatím pouze v pětidveřové verzi. Soupeř pro nový Ford Focus RS se však nejnověji objevil na internetu v třídveřovém provedení. Přitom je nejspíš hodně nepravděpodobné, že by se Honda uchýlila ke stavbě této varianty.

Nicméně, designér X-Tomi design se rozhodl představit, že i třídveřový Civic Type R by mohl vypadat opravdu k světu. Absence druhého páru dveří vozidlu celkem prospěla, vůz je mnohem více uhlazenějším a nechybí mu opět sexy styl. Oproti novému Focusu RS si Civic Type R musí vystačit s pohonem předních kol, což ale nebude tak velký problém vzhledem k tomu, že nejnovější Civic Type R je v současnosti nejrychlejším hothatchem na okruhu Nürburgringu s časem 7:50.63 sekund.

Honda pošle nejsportovnější Civic do prodeje letos létě, přičemž doposud je známa cena pouze pro trh ve Velké Británii, která činí 29.995 liber.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy