Škoda Fabia III s paketem Monte Carlo přijede do Ženevy

Kromě ostřejší Octavie RS 230 se na autosalonu v Ženevě na stánku Škodovky objeví i sportovní paket Monte Carlo pro současnou Fabii a Fabii Combi.

Nejdůležitějšími prvky tohoto paketu jsou černá litá kola v rozměrech 16 a 17 palců, černé designové prvky karoserie, volitelný sportovní podvozek, panoramatická prosklená střecha a zatmavená boční okna. Pár detailům neunikl ani interiér, kde najdeme loga Monte Carlo a tříramenný volant se zploštělým spodním ramenem věnce. Fabie Monte Carlo Paket bude uvedena v druhé polovině letošního roku ale cenové rozpětí zatím není známo.

Krom toho letos slaví Škoda i 110 let od zahájení výroby prvního vozidla a v souvislosti s tím se v Ženevě uvedou i modely s přízviskem Edition. Tato edice nabídne specifické designové prvky exteriéru, jako jsou dvoubarevná litá kola Bicolor, přední mlhovky či tónovaná boční skla SunSet. V interiéru si své místo najde kožený tříramenný volant, řadicí páka a madlo ruční brzdy, exkluzivní potahy sedadel, obložení v imitaci kartáčovaného hliníku a koberce se šedým obšitím.

Škoda uvede na trh své modely ve speciální verzi Edition ještě v průběhu letoška, více informací se ale dozvíme až na stánku v Ženevě.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy