Hyundai i20 Coupe zná svou cenu, je o 95 tisíc dražší než pětidvířko

Hyundai dnes vydal ceník sportovně laděné třídvéřové verze modelu i20. S přízviskem Coupe a atraktivnějším designem stojí v základu 364.990 Kč.

To je nárůst o rovných 95 tisíc oproti klasické pětidvéřové verzi se základním motorem. Huyndai i20 Coupe nabídne dvě výbavy: Sport Plus a Sport Style. Pro každou výbavu je dostupný jen jeden benzínový motor, naftové jednotky pod kapotu Coupe nedostanete. Ve výbavě Sport Plus najdeme pod kapotou atmosféricky plněný čtyřválec o objemu 1.2i s výkonem 62 kW. Druhou alternativou je čtyřválec o objemu 1.4i o výkonu 74 kW, který se váže k výbavě Sport Style.

Za nejlépe vybavenou verzi Sport Style zaplatíte 399.990 korun a oproti verzi Sport Plus dostanete k dobru elektricky sklopná vnější zpětná zrcátka, vnitřní zpětné zrcátko s automatickou clonou, samočinnou automatickou klimatizaci a vyhřívaná přední sedadla. Kdo by si ale myslel, že standardní výbava bude chudá, ten se šeredně plete. Ve standardu se objeví například litá 16“ kola, manuální klimatizace, diodové denní svícení, asistent rozjezdu do kopce, kožený multifunkční volant nebo zadní parkovací čidla.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy