Volkswagen Passat CC - render tentokrát jako GTI

Passat CC ve verzi GTI? Motor by se pod jeho kapotu našel, v čem by tedy mohl být problém?

Spousta nedočkavých zákazníků Volkswagenu, čekající na Passat ve verzi CC se může pokochat nad dalším renederem. Stále se sice jedná jen o výplod fantazie jedince, ale vždy je velmi propracovaný.

Tentokrát snoubí design nového Passatu, respektive nové Lamandy  z Číny, staré verze Passatu CC a kola a některé prvky designu Volkswagenu Golf GTI. Výsledek rozhodně stojí zato.

To zda dorazí sportovnější verze Passatu a zda zrovna CC s označením GTI nevíme. Každopádně jisté předpoklady tu jsou. Co se týče techniky, zde bych neviděl problém. Benzinový dvoulitr s turbodmychadlem v nějaké silnější specifikaci, než jaká je u GTI by Volkswagen jistě měl. Podvozek by také zvládl odladit na příjemný kompromis mezi tvrdostí a pohodlím.

Spíše vyvstává otázka, zda Volkswagen chce zabrousit do těchto vod. Dává mu spoustu práce, aby z nového Passatu B8 udělal luxusnější zboží a aby začalo ostatní napadat, jej srovnávat s dražšími a luxusnějšími konkurenty. Nejsem si tak jist, zda by tomuto záměru napomohla sportovní verze, byť jen GTI.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy