Děsivě vypadající nehoda Chevroletu Silverado, řidič přežil bez zranění

Minulý víkend se na americké dálnici číslo I-84 poblíž Baker City stala hromadná nehoda celkem 26 vozidel a jeden z její učastníků měl víc než neskutečné štěstí.

Dotyčným šťastlivcem je 27letý Kaleb Whitby, který se svým Chevroletem Silverado jel na kluzké vozovce moc rychle, nestačil zabrzdit a šinul si to rovnou k havarovanému kamionu. Po následném nárazu se zdálo, že je po všem, řidič bez jakéhokoliv zranění se chystal rychle vystoupit. Jenže než to stačil udělat, následoval další náraz, při kterém jeho vůz doslova sešrotoval další kamion.. 

Většinou bychom tuto zprávu asi zakončili tím, že řidič nepřežil, jenže omyl, Kaleb se neuveřitelnou náhodou dostal z nehody nezraněn. Z přiložených snímků je patrné, že z velkého pickupu se stala hromada šrotu a prostor pro přežítí se Kalebovi smrskl z několika metrů na pár desítek centimetrů.

Řidič byl převezen do nemocnice na preventivní kontroli a následně ji ihned opustil jen s pár škrábanci. Né příliš vtipnou informací je to, že dotyčnou úvodní fotku pořídil Sergo Karplyuk , který se Kaleba místo pomoci jen zeptal, zda si ho může v takto neobyklé situaci vyfotit...

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy