Ford Focus v netradiční karosářské variantě

Faceliftovaný Ford Focus ST se objevil na internetu v dosti zajímavé karosářské verzi. Jedná se o kombi verzi, která je ovšem přepracována do podoby vozu určeného k natáčení.

Vůz jsme mohli už jednou spatřit na festivalu rychlosti Goodwood Festival of Speed v roce 2014, Pryč jsou třetí zadní boční okna a zadní výklopné dveře. Vůz získal malou ložnou plochu, na kterou bylo instalováno sportovní otočné sedadlo s držákem na kameru a další potřebné vybavení. Při pohledu na přiložené fotografie to nevypadá vůbec zle, svezení na zadním sedadle by mohlo být hodně zajímavou záležitostí.

Zvláštní Focus ST dostal centrální výfukové potrubí a krásná litá kola, mezi další změny pak patří další světla namontovaná pod zadním nárazníkem, zatímco střední část zadního okna z plexiskla lze otevřít posunutím doleva / doprava. Zdroj neuvádí, co se nachází pod kapotou, ostrá verze Focusu ST se však nabízí jen 2,0-litrovým 4-válcem EcoBoost o výkonu 250 koní a 360 Nm nebo s naftovým motorem 2,0 TDCi o výkonu 185 koní a točivém momentu 400 Nm.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy