Nový Renault Espace se začal prodávat, ve Francii stojí 34,200 Eur

Francouzská automobilka Renault zveřejnila ceny zcela nového rodinného modelu Espace. Ten vstoupil do prodeje nejprve doma ve Francii za základní částku 34,200 Eur.

Jedná se o verzi Life s motorem Energy dCi 130 a manuální převodovkou. Na druhém konci spektra se umístilo ultimativní provedení Initiale Paris s motorem Energy dCi 160 a automatickou převodovkou EDC6 za částku 46,300 Eur.

Zcely pryč je hranatý vzhled MPV z předchozího modelu a bude dodáván s bohatým standardním vybavením. I základní model dostane do výbavy Full LED světlomety, litá kola o rozměru 18 palců, panoramatické čelní sklo Lumière, parkovací senzory a třetí řadu sedadel. Chybět nebude ani informační systém R- Link2 s displejem o rozměru 8,7-palce.

Lepší provedení Zen bude stát 37,700 Eur za to zákazník dostane systém se čtyřmi jízdními režimy: Eco, Comfort, Neutral a Sport. Renault říká, že každé nastavení vytváří "zvláštní řidičské emoce", za což může odlišná odezva motoru, kalibrace jízdního systému EDC, nastavení posilovače řízení, zvuku motoru, nastavení tlumičů a dalších faktorů.

Verze Intens za 40,800 Eur k tomu všemu přidá elektrické víko zavazadlového prostoru, head-up display, adaptivní tempomat, parkovací systém Park Asist a kožené čalounění Dark Brown Riviera. Nejvyšší provedení Initiale Paris dostává větší 19-palcová kola, audiosystém s 12 reproduktory, podvozek s řízením všech kol 4Control a aktivního tlumiče. Nejvyšší výbava nabídne i sedadla v kůži Nappa nastavitelná deseti směry, která jsou vyhřívaná a s masážní funkcí.

Do nabídky motorizací se řadí  turbodiesel dCi 130 se 130 koňmi a s točivým momentem 320 Nm, silnější naftový motor dCi 160 se 160 koňmi a s 380 Nm a benzínový motor TCE 200 s výkonem 200 koní a s točivým momentem 260 Nm. V závislosti na volbě motoru nabídne Renault 6stupňovou manuální, 6stupňovou a 7-rychlostní dvouspojkovou automatickou převodovku EDC.

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy