BBC postaví zábavní park, chybět nebudou atrakce ve stylu Top Gearu

Snad každý z vás někdy slyšel o motoristickém pořadu Top Gear, kde účinkuje bláznivá trojice moderátorů a někdy provádějí s automobily až neskutečné kousky.

Fanoušci po celém světě pořad Top Gear milují a asi i proto se rozhodlo britské BBC, že v blízkosti Londýna se kolem roku 2020 otevře zábavní park právě ve stylu Top Gearu. Stát má v hrabství Kent, v areálu bývalé cementárny a má se jednat o "velkolepý volnočasový resort". Mezi hlavní lákadla se zařadí atrakce inspirované slavnými britskými pořady a jejich hlavními postavami, které vídají diváci na kanálech BBC.

Hlavními tématy atrakcí se stanou seriály Doctor Who, Sherlock a již zmiňovaný Top Gear. Komplex dostane název London Paramount Entertainment Resort, bude mít rozlohu 900 hektarů a jeho výstavba bude stát asi dvě miliardy liber. Kromě nejrůznějších atrakcí tam návštěvníci najdou divadlo pro dva tisíce osob, kdo bude chtít v resortu přespat, bude moci využít hotel s pěti tisíci pokoji.

Výstabu má na starosti London Resort Company Holdings (LRCH) a jak bude vlastně zábavní park vypadat? To ještě není tak úplně jisté, o finální podobě se ještě naplno nerozhodlo.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy