Digitální návrh podoby nové generace Audi Q7

Druhá generace Audi Q7 získala vůbec poprvé spekulativní digitální podobu, která vychází ze získaných nejnovějších špionážních snímků.

Minulý týden se špionážním fotografům povedlo nafotit zcela novou Q7, jak prochází testy s minimálním maskováním a nyní se úpravce X-Tomi design rozhodl ukázat, co se asi skrývá pod maskocí folií. Rozhodně nečekejte, že vůz dostane design jako nedávno představený koncept Prologue.

Místo toho bude Q7 2015 ukazovat výrazně dynamičtější design, než tomu bylo doposud. nový design vytvoří podstatně méně "objemný" vzhled díky ostřejšímu stylingu. Chystaná Q7 vyjede na platformě MLB Evo, která přinese úsporu na váze kolem 363 kg, což je velmi podstatná dieta. Vůz dostane i Matrix LED světlomety a bohatou základní výbavu.

Dnešní šesti- a osmiválcové motory dostanou mírné aktualizace a hovoří se i o sportovní verzi SQ7. Očekává se i příchod elektrické varianty Q7 e-tron, který dostane pohonné ústrojí z Porsche Porsche Cayenne Hybrid SE.

Druhá generace Audi Q7 přijde do prodeje v první polovině roku 2015 a v roce 2016/2017 jí bude bude následovat příchod modelu Q8 s karoserií ve stejném duchu, jako má konkureční BMW X6.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy