Mercedes-Benz CLA Shooting Brake předčasně představen

Po své on-line premiéře, která proběhla před několika dny, se dnes Mercedes-Benz CLA Shooting Brake ukázal předčasně světovému tisku. Oficiální debut je přitom stanoven na leden na výstavě NAIAS v Detroitu.

CLA Shooting Brake je v pořadí pátý člen rodiny třídy A. který využívá podvozkovou platformu MFA. V nabídce je tak klasický A-Class hatchback, CLA čtyřdveřový sedan, GLA crossover a B-Class.

Jak název napovídá, poslední derivát je založen na CLA, ale dostal o něco atraktivnější karoserii. Ta zvýšila objem kufru o 25 litrů na výsledný základ 495 litrů. Pokud vám to nestačí, po sklopení zadních sedadel dojde ke zvýšení kapacity na 1354 litrů.

Motorizace jsou vypůjčeny od standardního CLA, chybět nebude ani verze AMG, která využívá čtyřválec s objemem 2,0 litru produkující 360 koní a 450 Nm. Výkon je směřován na obě nápravy skrze pohon všech kol 4MATIC a 7-rychlostní skříně AMG SPEEDSHIFT DCT. Díky tomu malý kombík sprintuje z 0-100 km / h)za 4,7 sekundy a dosáhne elektronicky omezené rychlosti 250 km / h).

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy