Škoda Superb je třetí mezi luxusními auty

škoda superb | foto: TopGear

Vlajková loď domácí automobilky zabodovala a získala třetí místo mezi luxusními automobily, hned vedle Rolls-Royce Phantom a Mercedesu třídy S.

Škodu Superb postavit vedle boku Rolls-Royce Phantom a nebo Mercedesu-Benz třídy S? Zní to šíleně, nebo jako z diskuze nejtvrdšího jádra fanoušků domácí značky? No ono to tak vyšlo v anketě. A to známého motoristického pořadu Top Gear.

Už žhavíte klávesnici, že budete psát k tomuto článku komentář, že se jedná o hloupost, nebo zaplacenou reklamu od Škodovky? Tak ještě trochu počkejte. Top Gear se takovými anketami zabývá poměrně často. Zvláště pak jeho tištěná verze v podobě magazínu.

Redaktoři vybrali tři nejluxusnější automobily. Na titulní straně stojí již zmíněný Superb po boku Phantomu a S-classu. Není sporu, že jsou všichni tři luxusní, však i Superb umí být ve své nejvyšší verzi luxusní, však se s ním vozí náš prostořeký prezident. A proč Superb a ne Passat? Protože se více líbí oku redaktorů a je podle nich poctivější.

Co si o tom myslíte vy? Reklama, nebo jen dobrý vkus? A jaký automobil by jste postavili místo Superbu do této „trojky“ vy? Napište nám to do komentářů.

Zdroj: topgear.com

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy