Rozzlobený Ital schválně zničil svůj nový Fiat 500

Je to přesně týden, co agentura Consumer Reports jmenovala italský vůz Fiat 500 L nejméně spolehlivým novým autem.

Dnes tu máme živoucí důkaz toho, co dokáže porouchaný Fiat udělat s jeho majitelem. Spartaco Capon z města Lissone v severní Itálii, se rozhodl koupit si nové auto, aby už nemusel do práce dojíždět veřejnou hromadnou dopravou. Několikrát byl díky pozdnímu příchodu varován, že pokud se to bude opakovat, přijde o místo.

Spartaco si proto koupil nový Fiat 500 a co se nestalo, vůz ho hned po prvním týdnu používání nechal v problémech a rozbil se. 35-letý řidič zřejmě tento fakt neunesl a vzal z domova sekeru, kterou svůj týden starý Fiat doslova rozsekal. Když na místo dorazila tamní policie, nechtěla věři tomu, že, by si vůz sám poničil právě Spartaco.

Mluvčí policie k tomu prohlásil, že není úplně bežné, aby si sám majitel dobrovolně zlikvidoval naprosto nový vůz.  I přes svou nepříčetnost byl naštestí schopen prokázat, že Fiat 500 s dírami po celé karoserii byl opravdu jeho. "Myslíme si, že musí být pod velkým stresem v práci a to hlavně v poslední době. Pacient byl odvezen do nemocnice, kde ho lékaři prohlédli a poslali ho na psychologické testy", poznamenala mluvčí tamní nemocnice.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy