Trailer již sedmého „Rychle a zběsile“ je venku

fast and furious | foto: universal pictures

Příští rok přijde do kin již sedmý díl filmové série „Rychle a zběsile“ a včera večer byl oficiálně představen první trailer. Na co se budeme moct těšit?

Nové „Rychle a zběsile“ bude přímo navazovat na předchozí díl, kde se ve scéně po závěrečných titulcích objevuje bratr Owena Shawa, kterého hraje Jason Statham, a slibuje Dominicu Torettovi pomstu. Hlavní hrdinové se pak budou mstít Ianu Shawovi za zabití Hana.

Natáčení sedmého dílu bylo na dobu přerušeno po tragické smrti jednoho z hlavních herců, Paula Walkera. Nový film je i vzpomínkou a úctou jeho osobě. Zbylé scény, ve kterých měl Paul hrát, byly dotočeny za pomocí jeho dvou bratrů a technologie CGI.

Zároveň se ve filmu objeví i postavy z prvního filmu, který vyšel před třinácti lety, a dočkáme se návratu závodů Pouštních válek. Dalšími destinacemi vyjma L.A. je například Abu Dhabi.

Z aut se můžeme těšit na oblíbenou klasiku jako Dodge Challenger, Chevrolet Camaro, Subaru WRX nebo Audi R8 závodící s Plymouth Hemi Cuda a dokonce se objeví Lykan HyperSport.

Akce plné aut se dočkáme 2. dubna 2015.

Zdroj: Universal Pictures

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy