Jeremy Clarkson se opět stal terčem kritiky

V pořadí již druhý větší průšvih za poslední dobu si na své konto připsal populární moderátor britského pořadu Top Gear, Jeremy Clarkson.

Jedná se konkrétně o jeho nedávný tweet, ve kterém se uváděla věta: „Jedna z nejlepších jízd mého života. Štěrková cesta, M6, zapadající slunce, iPod hrající Blind Faith a pivo v držáku na nápoje". Snímek byl doplněn krásnou fotku zapadajícího slunce, avšak to Clarksonovi nepomohlo v obhájení věty s pivem v držáku.

Jeremy přitom neprovedl nic špatného, nikde se nepíše a neuvádí, že by řídil pod vlivem alkoholu, pivo si mohl jen vést k sobě domu, ovšem na druhou stranu také nemusel.. Tak či tak, tweetu si všiml mluvčí kampaně proti alkoholu za volantem. Ten pro deník Huffington Post řekl: „Je to úplný a naprostý idiot. Je si vědom toho, že jakákoliv reklama je dobrá reklama a prostě se jen znovu snaží dostat své jméno do tisku.” 

Dle našeho názoru v redakci se však nejedná o nic špatného, převážet v automobilu alkoholické nápoje není zakázáno. Problémem je však to, že Jeremy je hodně kontroverzní osoba a jeho úspěch a extravagantnost mu hodně lidí závidí, proto se čeká na každou jeho chybu, kterou udělá.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy