Lamborghini Huracan potaženo matnou chromovanou folií

Mnichovská firma Print Tech se rozhodla pro netradiční krok a zkusila naprosto černé Lamborghini Huracan "obalit" do matné chrompvané folie.

Zatím jsme mohli vidět nový Huracan v mnoha oficiálních barvách, které nesou velice pozoruhodné názvy. Za zmínku stojí například lak s označením Arancio Borealis, Bianco Monocerus, Giallo Midas, Rosso Red, Verde Mantis a nebo Nero Noctis. Teď je ale nástupce Gallarda zabalen do chromované folie, která pokrývá originální černou barvu karoserie.

Naštěstí matný vzhled autu celkem sluší a je na něj celkově zajímavá podívaná. Zvláštně upravený Huracan se od firmy Print Tech dočkal i nových 20" kovaných kol, která z něj udělala zase o kus pohlednější italský klenot na čtyřech kolech.

Kdo by čekal technické změny, bude nejspíše zklamán, veškeré úpravy jsou omezeny jen ohledně vizuální stránky, tudíž Lambo je vybaveno standardním atmosférickým desetiválcovým motorem o objemu 5,2 litru. Ten poskytuje výkon 610 koní a 560 Nm točivého momentu, přičemž hnací síla jde na obě nápravy. 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy