Drive Sex Thru ve Švýcarsku slaví poměrně velký úspěch

Švýcarsko je známé díky tomu, že tam má mnoho milionářů zavedená svá tučná bankovní konta a nebo také tím, že Švýcarská čokoláda patří mezi opravdové speciality.

Už málo kdo z vás ale ví, že už zde probíhá experiment s tzv. Drive Sex Thru, kde jsou na speciální ploše s dřevěnými garážemi nabízeny sexuální služby přímo projíždějícím řidičům. Projekt byl představen loni v Curychu a zahrnuje dřevěné "krabice", ve kterých zákazníkům nabídnou sexuální služby zde přítomné prostitutky.

Je to asi stejně snadné, jako si zajet do McDonalda pro svůj Big Mac. V průměru 15 prostitutek zde pracuje každou noc a každý zájemce o sexuální praktiku může se svým vozem zajet do dřevené "boudy"a následný děj už asi nemusíme popisovat. Zatímco myšlenka Drive Sex Thru zní pro mnoho částí světa šíleně, samotné Švýcarsko říká, že nová regulace pouliční prostituce dosáhla svých cílů ochrany obyvatelstva.

Bohužel, ne všichni jsou z tohoto nápadu úplně šťastní, některé prostitutky si stěžují, že jsou příliš daleko od barů a nočních klubů a jejich výdělky jsou nižší. 

Zdroj: theguardian přes cars.aol


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy