Mazda 2 MPS - dočkáme se malého hothatche?

mazda 2 | foto: Mazda Motor

Často se proslýchají informace o hothatchi Mazdě 3 MPS, o menší Mazdě 2 MPS se tak často nemluví, a nebo minimálně. Přitom za pozornost jistě stojí.

Někteří se těšili na ostrou verzi Mazdy 6, která se vyráběla od roku 2005 do 2007. Mazda o ní možná i uvažovala, ale nakonec se rozhodla pro trochu jinou strategii. Nejostřejší model bude Mazda 3 MPS. Jeden ostrý hothatch však nestačí a tak se připravuje ještě jeden model.

 

Tím možná bude Mazda 2 MPS, která by mohla být dalším želízkem v ohni. Malých hatchbacků je hodně. Velmi zábavný Ford Fiesta ST nebo Peugeot 208 GTi popřípadě Renault Clio R.S. Mazda 2 MPS by to tak neměla jednoduché. Na druhou stranu, tato kategorie se stále rozrůstá a zájem zákazníků o malé zábavné hothatchy stoupá.

 

Novou generaci Mazdy 2 uvidíme na našem trhu co nevidět a tak spekulace o příchodu ostřejší verze začínají vyplouvat na povrch. Prozatím však není nic potvrzeno a stále se jedná jen a pouze o spekulace. Nicméně automobilka tyto spekulace nevyvrátila a přímé odpovědi se trochu vyhýbá, což značně nahrává všem, kteří v příchod malého ostrého hatchbacku doufají.

 

 

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy