Jaké modely vozů si fotbalisté kupují nejraději?

Jestli jste fanoušky fotbalu a auta vám přitom nejsou cizí, pak vás jistě zajímá, čím že se fotbalisté vydělávající miliony korun vlastně vozí nejčastěji.

Zajímavý průzkum provedla finančí společnost Oracle Finance, která sestavila seznam deseti nejlepších aut pro fotbalisty. V žebříčku rozhodně nečekejte žádné manažerské vozy typu Volkswagen Passat či Audi A8. Fotbaloví hráči si musí nejen na hřišti udržovat svou dravost a i v běžném životě musí prostě reprezentovat.

Podle výzkumu agentury Oracle, je nejoblíbenější model fotbalistů nový Land Rover Range Rover. To asi není příliš velké překvapení, protože velká SUV jsou v jejich společnosti k vidění snad nejčastěji. Kategorie SUV ostatně až na výjimky tvoří celý seznam, kam se řadí také model Q7 od Audi. Dále pak BMW X5 a samozřejmě nesmí chybět ani Porsche Cayenne.

Najdou se i zmíněné výjimky, jako je například Bentley Continental GT či Lamborghini Gallardo. Na dalších příčkách se ukázaly vozy jako je Ferrari 458, Maserati Gran Turismo a Aston Martin DB9. Jak je vidět, fotbal hýbe světem a reprezentace je potřeba nejen na trávníku.

Zdroj: Oracle Finance

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy