Dodge Caliber byl doslova probodnut svodidly, řidič přežil

Řidič automobilu Dodge Caliber se doslova po druhé narodil, když byl ve státě Virginia v USA zapojen do hrůzostrašně vypadající nehody.

K havárii došlo minulou sobotu ráno, když řidič jménem Jacob Henley předjížděl na mokré silnici traktor s návěsem. Vlivem vysoké rychlosti a nedokonalého manévru se však dostal do smyku a jeho Caliber byl vzápětí doslova propíchnut dálničními svodidly. Svodidla utrhla na straně řidiče opěrku hlavy a propíchla i zadní část auta.

Ironií je, že řidič neměl v době nehody zapnutý bezpečnostní pás, což ho pravděpodobně zachránilo. Při nárazu do svodidel byl totiž Jacob odmrštěn na sedadlo spolujezdce a hned poté svodidlo projelo řidičovou stranou skrze celý vůz.

Řidič naštěstí z nehody vyvázl jen s pořádným šokem a ihned po nehodě se mu podařilo dostat se z auta s jen několika drobnými oděrkami. Nyní však čelí několika pokutám za bezohlednou jízdu, zřejmě přijde i o řidičský průkaz a vůz neměl zaplacené pojištění. I tak ale Jacob může být rád, že tuto příhodu přežil.

Zdroj: wcyb.com přes carscoops.com

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy