Řidičská škola Lamborghini Accademia přichází i do Severní Ameriky

Lamborghini Accademia je známý projekt pro výchovu řidičů za volantem vozu Lamborghini, který v současnosti bude poprvé i Severní Americe.

Celý projekt je navržen tak, aby dal účastníkům co nejvíce zkušeností s řízením supersportovního vozu, v konkrétním případě jízdy za volantem modelu Huracan LP 610-4. V průběhu akce se všichni účastníci zúčastní dvou tématických cvičení, to první se zaměří na řízení vozidla včetně přímého zrychlení, prudkého brzdění, vyhnutí se překážce, driftingu a jízdy ve slalomu.

Druhá část akce umožní řidičům využívat plný potenciál vozu a trati, pod dohledem zkušených instruktorů se řidiči naučí naplno ovládat svůj vůz. Jakmile bude celá akce dokončena, účastníci obdrží certifikát od Lamborghini Squadra Corse s potvrzením o absolvování kurzu.

Celá řidičská akce stojí nemalých 4.995 dolarů, v ceně je však zahrnut celý den ježdění na okruhu, občerstvení a nápoje, 3 denní hotelový pobyt a tajemný dárek. Akce se bude konat na okruhu Mazda Raceway Laguna Seca od 14. do 17. září. 

Zdroj: Lamborghini

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy