Třídveřová Škoda Yeti - záblesk budoucnosti?

škoda yeti | foto: Theophilus Chin

Jaký smysl má třídveřový Crossover? Pro Range Rover je model Evoque trefou do černého, tak proč by to nemohla zkusit tuzemská Škodovka?

 

Není to praktické, mnohým se to i hnusí, tak proč má třídveřový croossover v podobě Range Roveru Evoque takový úspěch? Bude to snad jeho jedinečnost? To asi ne. Zatím jsou na trhu dva crossovery s třemi dveřmi. Jedním je již zmíněný Evoque, kterému se náramně daří, druhý je Mini Paceman.

A zrovna Paceman je ukázkou, jak ošemetné je, zabrousit do extravagantních vod a dovolit si vyrábět třídveřový crossover. Paceman totiž neslaví prodejní úspěchy, ba naopak. Však se již ani nepočítá s nástupcem. Tak proč by se do tohoto riskantního „podniku“ měla pouštět Škoda?

Ta ovšem nepotvrdila, že by něco takového plánovala. Jedná se jen o grafickou úpravu klasického pětidveřového Yetiho, rukou Theo China. Díky tomu však můžeme mít představu, jak by takový Yeti 3D vypadal.

Je téměř jasné, že by se nedočkal úspěchu a příliš velké množství zákazníků by neoslovil. Takže zřejmě zůstane jen na těchto obrázcích.

Co si o Yetim ve třídveřové karoserii myslíte vy? Napište nám to do komentářů.

Zdroj: theophiluschin.com

 

 

 

 

 

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy