Ferrari F430 havarovalo v Pardubicích, máme podrobnosti!

ferrari f430 | foto: Pardubický Deník

Nezřídka přinášíme zprávy o nehodách různých vzácných, nebo supersportovních vozů, které vždy doprovází něco zajímavého a není příliš neobvyklé, že za příčinou nehody se skrývá něco kuriózního. Ani dnes tomu není jinak a po dlouhé době přinášíme informace o nehodě z našich silnic.

Nehoda se stala tento týden v noci na přelomu středy a čtvrtka. Místem všeho dění se stal most nedaleko Pardubic, kde dochází k opravným pracím. A právě nepříliš rozměrný výkop a hromada suti a hlíny se staly osudným pro Ferrari F430 a jejího řidiče.

V místě oprav je dočasně snížená rychlost na plíživých 20 km/h, při pohledu na zdemolované Ferrari, vám bude ihned jisté, že řidič tuto rychlost nedodržel. Však svou F430 připravil o přední nárazník o část laku a v neposlední řadě vyvrátil celé přední pravé kolo včetně uchycení z podběhu. Mezi „menší“ poškození patří vystřelený čelní airbag na místě řidiče nebo utržené levé vnější zpětné zrcátko.

Co tuto nehodu zapříčinilo? Rychlost? Rychlost sama o sobě mohla být jedním z faktorů, který přispěl k samotné nehodě, hlavní příčinou však je nepozornost, popřípadě zpožděná reakce, kterou mohl způsobit alkohol, či nějaká omamná látka v krvi řidiče. Ten se ihned po nehodě odebral velmi rychle domů. Podle svědků i vyhrožoval přítomným a tak se nemůžeme divit, že nikdo ze svědků se nechce k nehodě vyjadřovat nikterak obšírně.

Zdroj: Worldcarfans

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy