Mitsubishi Lancer Evo – definitivě končí!

To o čem se na jaře tohoto roku jen spekulovalo se stává skutečností. Mitsubishi začalo prodávat modernizovaného Lancera Evolution a po jeho vyprodání se již nedočkáme jakéhokoliv nástupce.

Neradi píšeme špatné zprávy. A tato bezpochyby patří k těm špatným. Mitsubishi dává přednost elektromobilům a hybridům před legendárním Lancerem Evolution.  Poslední Evo, si můžete koupit ve Spojených státech, kde se tento měsíc odstartoval prodej modernizované verze modelového roku 2015, který je definitivně poslední, který se na světě bude prodávat.

Automobilka definitivně pohřbila spekulace o příchodu přímého, nebo nepřímého nástupce. Jediné co naznačila, byl možný příchod nového sportovního hybridního modelu, který bude kombinovat elektromotor a benzinový, nebo dokonce dieselový agregát. Netají se totiž tím, že právě takovéto kombinace chce vyzkoušet a to i ve sportovněji laděnějších modelech.

Jediný model, který přináší trochu té WRC zábavy na klasické okresky, je tedy Subaru WRX STi, které nedávno prodělalo novinářskou premiéru, na které jsme nemohli chybět.


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy