Nový VW Passat - oslnivý na prvním videu

Nová osmá generace Volkswagenu Passat se oficiálně odhalila v pátek a dnes k fotografiím, které jste již mohli vidět, přidává Volkswagen i první videa.

Historie Passatu sahá hluboko do minulosti. Svět brázdí modely Passat již 41 let a za tu dobu se jich prodalo neskutečných 22 milionů kusů. Sedm generací si získávalo srdce řidičů po celém světě a nyní přichází dlouho očekávaná osmá generace, která měla z předzvěstí, které automobilka nechala „uniknout“, být převratnou.

S racionálního hlediska s tím musíme souhlasit. Změn se událo nespočet.  Mimo, v dnešní době již automatické „zhubnutí“, dostal Passat moderní technologie, novou nejmodernější paletu motorizací a zároveň škálu těch nejlepších materiálů. 

Design evokuje pocit výjimečnosti a přitom má jistý nádech nadčasovosti, a ač mnozí předvídali, tak je vkusný a dosti líbivý. Časté využití dekoračního chromu a velká kola dodávají vozu punc luxusu a o to Volkswagenu šlo. Chtěl posunout Passat trochu blíže luxusnějším rivalům, jako jsou BMW 3, Mercedes-Benz C-class a bezesporu i „hráči z vlastního týmu“ Audi A4, která se již brzy dočká nové generace.

Není tedy pochyb o tom, že Volkswagen udělal výrazný, a možná jeden z nejvýraznějších, kroků kupředu za posledních 5 let, kdy se nechal ukonejšit úspěchem a trochu polevil, čehož začali využívat ostatní výrobci automobilů.

Jak si vůbec představuje Volkswagen typického majitele Volkswagenu? Na to se podívejte v následujícím videu.

Zdroj: Volkswagen


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy