Podívejte se na blátem a vodou kompletně zničený Mercedes SLS AMG

Zbrusu nový Mercedes-Benz SLS AMG spadl při přepravě ke zákazníkovi z transportní lodi do vod v oblasti Rio de la Plata.

K incidentu došlo v červnu 2013 při transportu vozu z Německa do Argentiny, ale teprve nyní se "nehoda" dostala do médií. Po odečtení částky 710 tisíc amerických dolarů z konta majitele, poslala společnost Mercedes-Benz bílý SLS AMG přes oceán a netrpělivý muž se nemohl dočkat svého vysněného klenotu. Ten však dodán nikdy nebyl, důvodem je neuvěřitelný fakt.

Tři nákladní kontejnery totiž spadly z nákladní lodi ve vodách Rio de la Plata v blízkosti přístavu Ensenada v Buenos Aires a v jednom z nich byl i drahý supersport. Teprv po pěti dnech záchranných akcí se potápečskému týmu podařilo vylovit SLS AMG a to co následovalo po otevření kontejneru asi není potřeba nijak více popisovat.

Několik dní byl vůz sušen na přímém slunci a také ve speciální komoře, dokonce se podařilo vůz i nastartovat, ale slaná voda způsobila mnoho škod na elektrických systémech a ve výsledku byl SLS AMG pojišťovnou prohlášen za totálně zničen. Zákazník má ted sice své peníze zpět, ale SLS AMG určitě nejezdí..

Zdroj: autoblog.com.ar

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy