McLaren plánuje do konce roku 2020 nasadit celou řadu nových modelů

Budoucnost automobilky McLaren je zřejmě natolik jistá, že se dnes začali objevovat první informace o tom, co se vlastně do budoucna u nich chystá za novinky.

Podle magazínu Automobile Magazine, pracuje společnost na celé řadě nových modelů, a to včetně modelů P15 , P16 a údajně i na průkopnickém voze s uspořádáním interiéru  2 +2. Celou modelovou smršť odstartuje příští rok příchod malého kupé P13 a přiostřeného McLarenu  650S GTS.  O rok později, můžeme očekávat příchod otevřeného P13 Spider a nedávno oznámeného P1 GTR.

V roce 2017 se o své místo na trhu začne prát McLaren P16 kupé, které bude sloužit jako adekvátní náhrada za 650S . Neočekává se, že model bude rychlejší než 650S, spíše se dočká vylepšeného odpružení a nového systému pro řízení točivého momentu. Zároveň má ušetřit i životní prostředí, a to menším množstvím vypouštěných emisí. 

V roce 2018 chystá McLaren příchod  P16 Spider a P13 GTS. V roce 2019 se dočkáme i modelu P15, což bude vysoce výkonný supersport, který s motorem uprostřed. Jeho karoserie bude převážně tvořena z uhlíkových vláken mohl by dostat i elektromotor.  No jak je vidět, McLaren na vavřínech neusíná a máme ještě na co těšit..

Zdroj: Automobile Magazine

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy