Porsche Panamera Coupe - kladivo na Mercedes S Coupé

Mercedes-Benz S-Coupé měl tak velký ohlas, že nenechal jednu automobilku klidnou. O své postavení na trhu se musí začít bát BMW 6, ale i Bentley Continental. Jistě si nového modelu s třícípou hvězdou ve znaku, všimli i u Porsche. Že by svou luxusní limuzínu Panamera připravili o jednu dvojici dveří a udělali z ní luxusní coupé?

Jistě, fotka je jen ilustrací případné podoby, ale i přesto není myšlenka Panamery Coupé, pouze fantazírování nás, nebo kolegů z Autoprojecoes. Nová generace Panamery příjde „co nevidět“, to se již dávno ví, ale o čem se málo mluví, jsou spekulace ohledně jejího kupé derivátu.

Sama automobilka nad tím jistě uvažuje a dost možná má již nějakou podobu v hmatatelné podobě prototypu. Mnozí z vás namítnou, že Porsche má modelů s karoserií kupé víc než dost, jenže jde o čistokrevné sporťáky. Luxusní kupé značce chybí…

Porsche se poslední dobou velmi přizpůsobuje trhu a to zejména poptávce (viz. Cayenne, Macan a Panamera). Skalní fanoušci pláčou, majetní lidé tleskají. Proč by tedy nemohla přivést na světlo světa kladivo na BMW 6 a Mercedes-Benz S-coupé?

Co si o tom myslíte vy? Nepoškodí luxusní kupé renomé značky? Komentáře si rádi přečteme pod článkem.

Zdroj: Autoprojecoes


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy