Subaru BRZ Series.Blue - edice s lepší aerodynamikou již brzy!

Subaru připravilo speciální edici modelu BRZ s označením Series.Blue, která přináší řadu drobných vylepšení, týkajících se především aerodynamiky.

Subaru se rozhodlo zlepšit u sportovního modelu aerodynamiku a snížili koeficient odporu vzduchu z hodnoty 0,28 na 0,27. To se podařilo díky instalaci nového nárazníku vpředu, lepšího splitteru a nových bočních prahů. Zvláštní vydání vychází lze odlišit díky červeným brzdovým třmenům a 17-palcovým kolům z černé slitiny. Výroba bude omezena na 1000 kusů, prvních 500 kusů bude nést typický modrý lak karoserie, zbytek pak ponese bílý lak karoserie Crystal White.

BRZ Series.Blue  bude dodáváno výhradně se šestistupňovou manuální převodovkou a nejlepší výbavou jako lze do vozu dostat. Mezi tu se řadí sportovní sedadla s modrým prošíváním čalouněná Alcantarou, hliníkové akcenty a černý kožený volant. Rukojeť parkovací brzdy a  hlavice řadící páky byly taktéž oblečeny do černé kůže. Na podlahových rohožích se usadil nápis „BRZ Series.Blue  „ a modré prošívání. 

Cena za BRZ Series.Blue bude v USA činit 26.490 dolarů za základní BRZ Premium, za TOP model dá zákazník 30.285 dolarů, jeho prodej bude zahájen v červenci

Zdroj: Subaru


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy